AS we Meet naar Escaperoom Bank of H.E.L.

Datum Tijd Locatie Organisatie
26 januari 2019 20:30 - 21:30 AIC Woerden

In de maand  januari hebben we als activiteit dat we naar Escaperoom Bank of H.E.L. in Woerden gaan. De activiteit staat gepland voor zaterdag 26 januari 2019. Het adres daarvan is Watermolenlaan 4 in Woerden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Er is gereserveerd om 20:30 uur en het duurt 60 minuten. Vooraf geld overmaken is niet nodig. Bij 7 deelnemers is de prijs per persoon € 15,-. Bij meer dan 7 aanmeldingen komt er een tweede reservering die start om 19:00 uur. Na afloop is het mogelijk om op de locatie nog een drankje te drinken.

De locatie heeft een volledige bank nagebouwd. Dit is een decor dat volledig is afgestemd op het verhaal. Je waant je in een filmscène. Het decor is gevuld met raadsels en opdrachten. Iedere oplossing brengt het team dichterbij de oplossing.   De uitdaging is om binnen 60 minuten de missie te voltooien

Meer informatie over de verhaallijn van deze Escaperoom kun je vinden op https://www.bankofhel.nl/de-bank/ .

Uiteraard mag je via de mail aswemeetwoerden@gmail.com laten weten dat je komt. Aanmelden en afmelden is mogelijk t/m woensdag 23 januari 2019.