AS we Meet – Uit eten

Datum Tijd Locatie Organisatie
22 december 2018 19:00 - 22:30 AIC Woerden

In de maand december hebben we als activiteit dat we uit eten gaan in Utrecht. De activiteit staat gepland voor zaterdag 22 december 2018. We gaan uit eten bij Tapasbar El Mundo, en het adres daarvan is Voorstraat 18 in Utrecht. Er is gereserveerd om 18:30 uur. Vooraf geld overmaken is niet nodig.

Het restaurant werkt volgens een onbeperkt eten formule. Dit betekent dat je een vast bedrag van €21,50 betaalt. Voor dit bedrag mag je iedere ronde twee gerechten van de menukaart kiezen. De drankjes en het dessert zijn niet inbegrepen in de prijs.

Via deze link kan je de menukaart alvast bekijken:  http://tapasbar-elmundo.nl/dinerkaart/

We verzamelen om 17:55 uur bij het treinstation van Woerden aan de voorzijde (waar de kiosk is). Vervolgens koopt een ieder zijn treinkaartje als dat nodig is en gaan we met zijn allen met de trein naar treinstation Utrecht Centraal. Een treinkaartje retour bij de kaartautomaat kost €7,40 met nog €1,- aan kaartautomaatkosten erbij. Vanaf treinstation Utrecht Centraal is het 700 meter lopen, dus op loopafstand te bereiken. Martijn en Corrina mogen beiden drie treinreizigers meenemen met 40% korting.

Mocht je op eigen vervoer met de auto naar Tapasbar El Mundo willen gaan,  vul dan in je navigatiesysteem: Voorstraat 18 in Utrecht in. Houd er rekening mee dat de groep die met de trein vertrekt rond 18:30 uur aanwezig is bij Tapasbar El Mundo.

Uiteraard mag je via de mail of app laten weten dat je komt en of je met de groep in Woerden meegaat of op eigen vervoer. Aanmelden en afmelden is mogelijk t/m donderdag 20 december 2018.