Levensloopbegeleiding – Vanuit Autisme Bekeken (VAB)

Levensloopbegeleiding – Vanuit Autisme Bekeken (VAB)
Twee jaar geleden nam VAB zich voor om levensloopbegeleiding te organiseren die recht doet aan de bedoeling: vanuit de leefwereld de gevraagde beweging brengen in het leven van iemand met autisme. Nu zijn de resultaten van het onderzoek naar de ervaringen in de pilot er. Met trots kunnen we zeggen dat Levensloopbegeleiding VAB in veel gevallen werkt!

Onderzoeksresultaten naar de Tweede Kamer
Een belangrijk moment: de resultaten van de pilot Levensloopbegeleiding VAB zijn middels een brief overhandigd aan de Tweede Kamer. De komende weken gaan we verder met onze inspanningen om Levensloopbegeleiding VAB op de kaart zetten. Nieuwsgierig naar de onderzoeksresultaten? Lees dan verder.

Geef ook jouw steun aan Levensloopbegeleiding VAB
De succesvolle onderzoeksresultaten van de pilot zijn een goede basis voor landelijke invoering van Levensloopbegeleiding VAB. Vol enthousiasme gaan we samen met het ministerie van VWS aan de slag om dit te realiseren. Sta jij achter landelijke invoering van Levensloopbegeleiding VAB? Geef dan ook jouw steun.

Alle seinen staan op groen
Onderzoeksbureau MAD (Making a difference) impact is vanaf het begin van de pilot betrokken bij de ontwikkeling van Levensloopbegeleiding VAB. Het bureau doet onderzoek naar de ervaringen in de pilot. We gingen in gesprek met onderzoeker en directeur Arne van Huis. “Alle seinen staan op groen, want Levensloopbegeleiding VAB werkt!”
Lees verder…

Film ‘Levensloopwandeling’
In de film ‘Levensloopwandeling’ schetst interviewer en filmmaker Wout van Wengerden een beeld van de pilot Levensloopbegeleiding VAB voor mensen met autisme. Hij gaat onder andere in gesprek met Tim en Petra, deelnemers aan de pilot.

https://vanuitautismebekeken.us7.list-manage.com/track/click?u=3da2f1048fdb8d860f936971f&id=fa95f3bbcd&e=c430be6b63