AS we Meet brengt op zaterdag 21 april een bezoek aan Miniworld Rotterdam. De groep reist gezamenlijk met de trein en verzamelt om 12:45 uur bij het treinstation van Woerden aan de voorzijde (waar de kiosk is).

Iedereen die mee gaat koopt een eigen treinkaartje als dat nodig is. Een retour kost  €15,60 met nog €1,- aan kaartautomaat-kosten erbij. Vanaf treinstation Rotterdam Centraal is het 350 meter lopen, dus op loopafstand te bereiken.

Wie op eigen gelegenheid met de auto naar Miniworld Rotterdam wil gaan, vult in het navigatiesysteem in: Weena 745 in Rotterdam in. Met de volgende link is meer informatie aanwezig over de route en parkeerkosten: http://www.miniworldrotterdam.com/NL_bezoek_praktisch_route.htm#route. Houd er rekening mee dat de groep die met de trein vertrekt rond 13:45 uur aanwezig is bij  Miniworld Rotterdam.

Bij Miniworld Rotterdam kan ieder een entreekaartje kopen voor € 11,70.
Wie lid is van de ANWB kan via deze link online een kaartje kopen voor €9,95. https://www.anwb.nl/landvananwb/miniworld-rotterdam.
Deze actie is geldig tot met 31-12-2018. Let op! Je dient dit kaartje dus vooraf thuis al te kopen. Dit is niet mogelijk daar aan de kassa.

Uiteraard mag je via de mail of app laten weten dat je komt en of je met de groep in Woerden meegaat of op eigen vervoer. Alvast tot dan!