AS we Meet – Dierenpark Amersfoort

21 september 201910:45 - 16:00

In de maand september hebben we als activiteit om naar Dierenpark Amersfoort te gaan. De activiteit staat gepland voor zaterdag 21 september 2019 van 10:45 uur tot ongeveer 16:00 uur.

We verzamelen om 10:45 uur bij het station van Woerden aan de voorzijde (waar de kiosk is). Vervolgens koopt een ieder zijn treinkaartje als dat nodig is en gaan we met de trein naar station Amersfoort. Een treinkaartje retour bij de kaartautomaat kost €15,20 met nog €1,- aan kaartautomaat kosten erbij. Er zijn twee deelnemers die beiden drie treinreizigers mogen meenemen met 40% korting. Vanaf station Amersfoort gaan we ongeveer 20 minuten lopen naar het Dierenpark. De verwachting is dat we daar rond 11:45 uur aankomen.

Mocht je op eigen vervoer met de auto naar het Dierenpark willen gaan, vul dan in je navigatiesysteem: Barchman Wuytierslaan 224 in Amersfoort in. Er is bij het Dierenpark een eigen parkeerterrein, welke €8,- per dag kost. Houd er rekening mee dat de groep die met de trein vertrekt rond 11:45 uur aanwezig is.

Omdat er voldoende volle spaarkaarten zijn van AH-actie, is het 2de kaartje gratis. Dit betekent dat je €12,- betaalt. Na het aanmelden van de activiteit krijg je een bericht om het bedrag van €12,- over te maken, vervolgens zal het kaartje gekocht worden en ontvang je het ticket. Meer informatie over het Dierenpark kan je vinden op https://dierenparkamersfoort.nl .

Uiteraard mag je via de mail of app laten weten dat je komt en of je met de groep in Woerden meegaat of op eigen vervoer. Aan en afmelden is mogelijk t/m woensdag 18 september 2019.