Deze maand gaat AS we Meet bowlen in Utrecht. De activiteit staat gepland voor zaterdag 16 februari 2019 van 14:00 uur tot ongeveer 16:00 uur.

We verzamelen om 14:00 uur bij het station van Woerden aan de voorzijde (waar de kiosk is). Vervolgens koopt een ieder zijn treinkaartje als dat nodig is en gaan we met de trein naar station Utrecht Centraal. Een treinkaartje retour bij de kaartautomaat kost €7,40 met nog €1,- aan kaartautomaatkosten erbij. Vanaf station Utrecht Centraal is Bison Bowling op 400 meter loopafstand. Martijn en Corrina mogen beiden drie treinreizigers meenemen met 40% korting.

Mocht je op eigen vervoer met de auto naar Bison Bowling willen gaan, vul dan in je navigatiesysteem: Mariaplaats 13a in Utrecht in. Meer informatie over het parkeren, vind je hier: https://www.parkeren-utrecht.nl/parkeerzones/springweg?highlight=WyJtYXJpYXBsYWF0cyJd . Houd er rekening mee dat de groep die met de trein vertrekt rond 14:45 uur aanwezig is bij de bowling.

De prijs per persoon is ongeveer € 7,00. Dit is afhankelijk van hoeveel personen er meedoen. Consumpties bij het bowlen zijn voor eigen rekening. Vooraf betalen voor het uitje is niet nodig.

Uiteraard mag je via de mail of app laten weten dat je komt en of je met de groep in Woerden meegaat of op eigen vervoer. Aan en afmelden is mogelijk t/m woensdag 13 februari 2019.

Alvast tot dan!