Na bijna 8 jaar start er een tweede Soosjaal en dat is Soosjaal Junior. Alle jongelui die in januari 2012 naar de soos kwamen en toen 11, 12 of 13 jaar waren, zijn nu 19, 20 en 21 jaar. Voor jongeren van een jaar of 12 best lastig om aan te sluiten, vandaar deze nieuwe soos.

We starten met twee avonden in 2019: zaterdag 2 november en zaterdag 7 december. Als het aanslaat gaan we in 2020 door en altijd op de eerste zaterdag van de maand bij De Plint, Jozef Israelslaan 20A in Woerden. We starten om 20.00 uur en stoppen tussen 22.00 en 22.30 uur.

Jongeren van Soosjaal begeleiden deze soos en dat zijn Patrick, Leonie, Liam (op de foto bovenaan de pagina) en Ewan. Zij worden ondersteund door Winny van Rij van AIC Woerden en een jongerenwerker van Buurtwerk.

Ouders kunnen blijven en met elkaar een kopje koffie drinken, dingen uitwisselen, of ze gaan weer naar huis en komen de jongeren aan het eind van de avond weer ophalen.

Heb je ook zin om te komen? Meld je aan via soosjaal@gmail.com. Vind je het spannend? We kunnen ook even een keer bellen of zelfs bij je langs komen. Laat het weten via de mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Uitgaan op een manier die bij jou past!