Na bijna 8 jaar is er een tweede Soosjaal gestart: Soosjaal Junior. Alle jongelui die in januari 2012 naar de soos kwamen en toen 11, 12 of 13 jaar waren, zijn nu 19, 20 en 21 jaar. Voor jongeren van een jaar of 12 best lastig om aan te sluiten, vandaar deze nieuwe soos. In 2019 vonden twee geslaagde avonden plaats, dus krijgt Soosjaal Junior een vervolg in 2020.

De soosavonden van Soosjaal en Soosjaal Junior vinden in hetzelfde weekend plaats rond het einde van de maand bij De Plint, Jozef Israelslaan 20A in Woerden.

Soosjaal Junior start om 19.30 uur en eindigt om uiterlijk 22.00 uur.

Jongeren van Soosjaal begeleiden deze soos en dat zijn Leonie, Ewan en Patrick. Zij worden ondersteund door Winny van Rij van NVA Woerden en een jongerenwerker van Buurtwerk.

Ouders kunnen blijven en met elkaar een kopje koffie drinken, dingen uitwisselen, een spelletje doen of ze gaan weer naar huis en komen de jongeren aan het eind van de avond weer ophalen.

Heb je ook zin om te komen? Meld je aan via soosjaaljunior@autismewoerden.nl. Vind je het spannend? We kunnen ook even een keer bellen of zelfs bij je langs komen. Laat het weten via de mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Download hier de Flyer Autisme Woerden – Soosjaal Junior.

Uitgaan op een manier die bij jou past!