18 jaar en nu?

Op woensdag 15 november is er weer een autismecafé in het gebouw ‘de Bun’ in Noorden met het onderwerp: ’18 jaar en nu?’

Help, je kind met ASS wordt bijna 18. Wat moet je allemaal regelen? En waar moet je dat regelen? Maar ook: je 18+ kind heeft hulp nodig bij wonen, werken, uitkering, vrije tijd, relaties, enzovoort. Waar krijg je die hulp, waar moet je heen en wie kan je helpen?

De wethouder van Nieuwkoop, het UWV, Tom in de buurt, de MEE, Inversa en anderen komen uitleg geven en handvatten bieden. Daarnaast zijn er tips van een autorijschool en is natuurlijk de bibliotheek weer open.

Tevens is er mogelijkheid om bij de wethouder aan te geven wat u nog mist in de zorg in de gemeente Nieuwkoop. Heeft u tips of vragen, dan hoort de wethouder dat graag van u. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor vragen, opmerkingen en eigen ervaringen.

Het autismecafé is er ouders, verzorgers, betrokkenen van kinderen en volwassenen met een vorm van autisme, opent om 19.45 uur zijn deuren in het gebouw ‘de Bun’, Anemonenstraat 23 in Noorden. Entree en de koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden is niet verplicht, wel prettig via autismecafenieuwkoop@hotmail.com