Loting voor gratis voorstelling 4 februari

Op zaterdag 4 februari geeft het Klein Zintuigen Orkest van de CliniClowns 3 theatervoorstellingen in Amersfoort om 11.30, 13.30 en 15.30 uur, exclusief voor leden van de NVA. Aanmeldingen gaan in de ‘hoge hoed’ waar per voorstellingen gelukkige winnaars uit getrokken worden.

De in samenwerking met de NVA georganiseerde voorstellingen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen met autisme en hun ouders, broertje(s) en/of zusje(s). De voorstelling ‘Post!’ gaat over een dag op het postkantoor. Drie postbodes komen op de fiets binnen en bezorgen de post bij de kinderen.

‘Post!’ is een zintuiglijke en muzikale voorstelling, met als gevolg ontspanning, plezier en contact. Niets moet en niets ligt vast, er wordt gereageerd en/of geanticipeerd op de kinderen die de voorstelling bijwonen (vooraf ontvangt u een inschrijfformulier waarop u bijzonderheden over uw kind kunt aangeven, hiermee wordt tijdens de voorstelling rekening gehouden). Het Klein Zintuigen Orkest zorgt voor een bijzondere groepservaring en creëert daarnaast ook momenten van individuele interactie.

De gratis voorstelling is op zaterdag 4 februari, in het theater van de CliniClowns in Amersfoort en duurt een half uur, er zijn er in totaal 3:

  • voorstelling nummer 1:  11.30 uur,
  • voorstelling nummer 2:  13.30 uur
  • voorstelling nummer 3:  15.30 uur.

Per voorstelling kunnen maximaal 8 kinderen met autisme (niveau: verstandelijke leeftijd t/m 6 jaar), deelnemen, samen met 3 gezinsleden (bijvoorbeeld 2 ouders en een zusje, of 1 ouder en een broertje en een zusje). De voorstelling wordt dus bijgewoond door maximaal 32 personen.

Wil je erbij zijn?

Stuur dan op uiterlijk dinsdag 31 januari een mailtje naar evenement@autisme.nl met vermelding van de namen en leeftijden van de 4 personen die graag bij de voorstelling willen zijn, een telefoonnummer waarop u te bereiken bent en uw lidmaatschapsnummer. Natuurlijk mag u ook uw voorkeur uitspreken voor voorstelling nummer 1, 2 of 3.

Een ieder heeft evenveel kans op deelname: alle aanmeldingen gaan als loten in een ‘hoge hoed’, de trekking wordt verricht door Swanet Woldhuis, Algemeen Directeur van de NVA. De winnaars ontvangen bericht per e-mail, samen met aanvullende praktische informatie over de theatervoorstelling.

Waag een kans en mail op uiterlijk 31 januari naar evenement@autisme.nl