Autisme en verstandelijke beperking?

Martine Delfos komt voor de zesde keer naar Woerden en spreekt over het gegeven dat autisme en een verstandelijke beperking niet samengaan. Dat blijkt uit haar de door haar ontwikkelde theorie die ze uiteen zet in het boek ‘Autisme ontrafelen.’

In dit boek ordent ze alle bestaande theorie├źn die wel nuttig zijn, maar autisme niet verklaren. Martine doet dat wel. Tijdens voorgaande lezingen sprak ze al over de onderwerpen vertraagde en versnelde rijping van de hersenen en een regenboog aan leeftijden binnen een persoon (MAS1P). Die maken deel uit van haar veelomvattende theorie.

In het Autisme magazine van de NVA verscheen deze zomer een uitgebreid interview met Martine Delfos vanwege het verschijnen van haar boek en het daarmee wereldkundig maken van haar visie die zelfs op regeringsniveau goed ontvangen wordt. De link naar dit en andere artikelen is te vinden bij Documenten op deze website.

Tijdens de thema-avond op 21 november zet Martine het kader van haar visie neer en zoemt in op het volgens deze theorie niet samen kunnen gaan van autisme en verstandelijke beperking. In de uitnodiging leest u meer over deze thema-avond, de kosten ervan en de manier van aanmelden.

Aanmelden kan al door een mail te sturen naar aanmelden@autismewoerden.nl

De uitnodiging met nadere gegevens volgt later.