Kom naar ons lustrum op 3 april

Het programma staat, de locatie is geregeld, de artiesten hebben er zin in.
Op zondag 3 april is de autishow F*ck You Rain Man om 15.00 uur bij Synergos Woerden, en aanmelden is heel eenvoudig.

AIC Woerden bestaat 5 jaar en wil dit graag vieren met iedereen die meer wil weten over wat autisme nu werkelijk in de praktijk inhoudt, en een gezellige middag wil beleven. In een 2 uur durende voorstelling brengen Jeroen en Robert zang, muziek, monologen en samenspraken en laten de toeschouwers zo op een andere manier kennismaken met autisme. Bekijk hier de Flyer Lustrum 3 april 2016.

jeroen robert trompet alemere2De theatermakers van de autishow F*ck You Rain Man zijn de auti-maatjes Jeroen en Robert, beide met hun eigen vorm van autisme. Jeroen heeft ook ADHD. In hun voorstelling proberen zij af te rekenen met een maar al te vaak negatieve beeldvorming rond autisme. Iets waaraan de film Rain Man volgens hen in grote mate toe heeft bijgedragen. “Ze hebben mensen met bijzondere gaven (sterk geheugen, wiskundig genie) in een trechter gegoten en daar kwam één persoon uit: Rainman”zo vertellen zij in een recensie. “Ieder mensen heeft kenmerken van autisme in zich. De ernst wordt bepaald door de hinder die je ervan ondervindt, ondermeer door de omgeving. Gun ieder mensen zijn eigen autisme.”

Programma 
15.00 uur: ontvangst
15.30 uur: voorstelling
16.30 uur: pauze
17.15 uur: vervolg voorstelling
18.15 uur: afsluiting
18.30 uur: einde

De voorstelling is geschikt vanaf 14-15 jaar. Vanwege onze 5e verjaardag zijn de toegang inclusief lekkere hapjes en drankjes gratis. Mede dankzij de Stichting Vrienden van Welzijn en Zorg Midden Holland.

Aanmelden
Aanmelden kan net als altijd via de via de kalender van deze website, nu kan het zonder in te loggen. Vul gewoon uw naam en e-mailadres in en het aantal personen waarmee u deze voorstelling wilt bezoeken.

Rechtstreeks aanmelden kan ook door een mail te sturen naar: aanmelden@autismewoerden.nl

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum