Activiteiten in de zomer

Bent u benieuwd wat er deze zomer allemaal te doen is in Woerden en omgeving? Kijk dan eens bij Batenstein Buiten, Kamerijck en de Boerinn. Ook bij het Tip vindt u vele ideeën voor activiteiten en uitstapjes.

Op woensdag 6 juli om 18.00 uur opent Batenstein Buiten met een terrein vol leuke en gratis activiteiten. Zo is er een waterspeeltuin (spraypark), een 12 holes midgetgolfbaan (voor de huur van de sticks moet wel betaald worden), een verjaardagshut (voor kinderfeestje buiten), een klim- en klauterplaats, een zandspeelplaats, een airtrampoline (van 12 bij 6 meter), een 6-persoonsschommel, een tokkel/kabelbaan, een levensgroot schaakspel en koersbalveldjes. Er zal ook een sportplein worden gerealiseerd met onder andere bootcamp, callanetics en FreeRun-mogelijkheden.

Kameryck organiseert de hele zomervakantie van zaterdag 9 juli t/m zondag 21 augustus de Kameryckse Zomerspelen: speelplezier, waterpret en uitdagend avontuur voor jong en oud. Dit alles voor € 15,- p/p inclusief drankje.

Op boerderij De Boerinn in Kamerik is ook altijd wat te beleven. Van Klompengolf en poldersport tot kanovaren tot steppen, maar ook high-tea, kaas maken, knutselen en natuur beleven. Alle activiteiten duren 2 uur en de kosten variëren, zie de prijslijst.

Meer ideeën opdoen? Kijk dan bij het Toeristen Informatiepunt in Woerden, op Beleef Woerden of bij Struinen en Vorsen.