AIC Thema-avond met Martine Delfos

Op woensdag 28 november komt Martine Delfos naar AIC Woerden om te spreken over autisme en gamen.

Het oorspronkelijk geplande thema over onderwijs is vanwege gewijzigde kabinetsplannen aangepast. AIC Woerden biedt nu een minstens zo interessant thema over gamen, gebracht door een spreekster van formaat.

Delfos is gespecialiseerd in autisme en al regelmatig te gast geweest op landelijke congressen van de NVA. Velen kennen haar boeken. Ze is therapeute, verzorgt nascholing aan psychologen, psychiaters, orthopedagogen, artsen, maatschappelijk werkers en groepsleiders. Ze richtte in 1997 het PICOWO op, het ‘Psychologisch Instituut voor Consultatie, Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek’. Op 1 augustus 2008 is Martine Delfos benoemd als lector aan de Hogeschool Edith Stein in Hengelo met als leeropdracht ‘Virtuele ontwikkeling van de jeugd’.

 
In de volgende nieuwsbrief meer informatie over de thema-avond zelf. Aanmelden is overigens verplicht en kan al wel via deze website. Leden van de NVA hebben gratis toegang, niet-leden en hulpverleners betalen € 5,- entree waarbij ouders voorrang hebben op hulpverleners.

Logo AIC Woerden