Annelies Spek in Vleuten

Vanwege de grote belangstelling in mei van dit jaar heeft AIC Utrecht Annelies Spek nogmaals bereid gevonden om een lezing over vrouwen met autisme te geven op dinsdagavond 22 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in Vleuten.

Locatie is Kerk aan het lint, Alendorperweg 103 in Vleuten en de toegang bedraagt 5 euro p/p voor een particulier en 10 euro voor een professional (let op! Svp contant en gepast betalen). Aanmelden kan als volgt:

  • Stuur een mail naar aicutrecht@nvaregio.nl
  • Noteer in het onderwerp de datum van onze thema-avond + “Vrouwen met ASS.”
  • Met hoeveel personen u komt
  • of u een particuliere of professionele bezoeker bent
  • (U krijgt een ontvangstbevestiging.)

Route en bereikbaarheid:

Het kerkgebouw is op verschillende manieren goed bereikbaar:
Er zijn 40 parkeerplekken op eigen terrein. Langs de Alendorperweg is het niet mogelijk om te parkeren. Wel is er een ruime parkeergelegenheid bij het Castellum (Het Zand 36, 3544 NC Utrecht) op 500m/ 6 minuten loopafstand en bij Partou Kinderopvang (Pratumplaats 1, 3454 NA Utrecht) op 750m / 9 minuten loopafstand. Met het OV Treinstation Utrecht Terwijde ligt op 20 minuten lopen van het kerkgebouw. Hiervandaan vertrekt ook een bus. Lijn 4 vertrekt vier keer per uur vanaf dit station. Twee haltes verder uitstappen en vervolgens nog vijf minuten lopen. Vanaf Utrecht Centraal vertrekt ook lijn 4, waarmee de reis ongeveer 22 minuten duurt inclusief de laatste vijf minuten lopen.

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum