Er zijn nog wat plaatsen bij Annelies Spek op 11 december

Op maandagavond 11 december komt Annelies Spek naar Woerden voor een lezing over Autisme/ ADHD. Wil je graag komen maar heb je nog geen kaartje? Wacht dan niet te lang, de zaal is al voor 4/5 bezet.

ADHD en autisme zijn niet altijd gemakkelijk te onderscheiden. Toch is het belangrijk om het onderscheid goed te kunnen maken, omdat passende behandeling sterk uiteen kan lopen. Soms komen ADHD en autisme (of ASS) samen voor. Ook dit is belangrijk om te weten, want dit vraagt om een andersoortige aanpak in de zorg. Tijdens de lezing gaat Annelies Spek in op het onderscheiden én het samengaan van autisme en ADHD en de hierbij passende behandeling.

Over Annelies Spek

Annelies Spek is hoofd van het Autisme Expertise Centrum in Eemnes. Ze is klinisch psycholoog en senior wetenschappelijk onderzoeker. Ze is gepromoveerd op ASS bij volwassenen. Het Autisme Expertise Centrum in Eemnes biedt diagnostisch onderzoek en behandeling aan mensen met ASS. Verder vinden ze innovatie en wetenschappelijk onderzoek erg belangrijk en richten ze zich vooral op het ontwikkelen van nieuwe behandelvormen en direct toepasbare diagnostische instrumenten.

Programma

Het programma is als volgt:
18.30 uur: Inloop met koffie en thee
19.00 uur: Lezing Annelies Spek
19.45 uur: Pauze
20.15 uur: Vervolg lezing en gelegenheid voor het stellen van vragen
21.00 uur: Einde

Kosten en aanmelden
Aanmelden kan op de website van het Klooster: https://www.kloosterwoerden.nl/theater-lvp/
De entree bedraagt voor mensen met autisme en/of hun naasten € 5,- per persoon = Tarief Normaal) en hulpverleners/professionals betalen € 10,- per persoon (= Tarief: Normaal plus). Door in de linkerkolom op de button ‘Bestel direct kaarten’ te klikken, komt de keuze voor tarief vanzelf. De toegang is inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. Andere drankjes zijn voor eigen rekening.

Wil je als hulpverlener/professional een bewijs van deelname ontvangen? Mail ons dan een berichtje op aanmelden@autismewoerden.nl, dan ligt het klaar bij binnenkomst.