Annelies Spek Stressregulatie en Mindfulness

Volgende week is de thema-avond met Annelies Spek op donderdagavond 5 april om 19.30 uur bij De HALL in Woerden. Inloop vanaf 19.00 uur. Als je er ook bij wilt zijn, er zijn nog enkele plekken vrij, laat het ons uiterlijk dinsdag weten.

In het eerste deel van de lezing gaat Annelies Spek in op de manier waarop stress ‘werkt’ bij mensen met ASS. Wat geeft mensen met ASS stress en wat kan hen hierbij helpen? In het tweede deel licht ze toe wat mindfulness kan betekenen voor mensen met ASS. Bij deze therapievorm leer je verschillende mindfulness-oefeningen aan die kunnen helpen om meer rust in het hoofd te krijgen.

Over Annelies Spek
Annelies Spek is klinisch psycholoog en hoofd van het Autisme Expertisecentrum (diagnostiek en behandeling bij ASS). Ze is een autoriteit op het gebied van autisme, verzorgt regelmatig lezingen bij het landelijk autismecongres over nieuwste onderzoeksresultaten en richtte de Autisme Academy op om wetenschappelijke onderzoeksresultaten te vertalen naar de praktijk. Ze bracht ook een boek uit over mindfulness bij autismeen over autisme bij volwassenen.

In de Uitnodiging thema avond Annelies Spek 5 april 2018 (Word) of Uitnodiging thema avond Annelies Spek 5 april 2018 (PDF) leest u alles over het programma, de locatie, de kosten en de manier van aanmelden.

Vooraf eten, drankje na afloop
De HALL biedt de bezoekers van onze thema-avond de mogelijkheid om vooraf rond 18.00 uur voor eigen rekening voor € 10,- een diner te nuttigen met de keuze uit:

  • Pasta van de dag (vegetarisch)
  • Classic burger (met of zonder kaas) met friet, 100% rund met huisgemaakte BBQ saus, -ketchup & sla
  • Kip tikka

Wie van het diner gebruik wil maken, wordt verzocht vooraf te reserveren via frontoffice@dehall.nl onder vermelding van AIC Woerden. De koffie en thee zitten bij de prijs in, het drankje en eventueel een borrelhapje na afloop is voor eigen rekening.

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum