AS we Meet – 6 oktober naar Beekse Bergen

AS we Meet brengt op zaterdag 6 oktober 2018 een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Verzamelen is om 10:00 uur bij De Plint (Jozef Israelslaan 20, Woerden). Vanaf daar vertrekken we met de auto’s van twee AWM-deelnemers naar het Safaripark (Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek). De parkeerkosten van €9,50 per auto kan gedeeld worden betaald met de inzittenden in de auto’s.

Mocht je op eigen vervoer naar het Safaripark willen gaan dan dien je rekening ermee te houden dat de groep die vanuit Woerden vertrekt rond 11:00 uur bij het Safaripark is.

Als iedereen er is, gaan we het Safaripark in en gezamenlijk het park door. Tussendoor is er de mogelijkheid om je eigen meegenomen eten/drinken te nuttigen. Daarnaast zijn er twee restaurants en een aantal kiosken aanwezig waar je ook iets kunt kopen om te eten/drinken. Om 17:00 uur sluit het park. De verwachting is dat wij rond 16:00 uur zullen vertrekken uit het park. We zullen dan rond 17:00 uur weer in Woerden arriveren.

Een entreekaart voor 1 persoon aan de kassa kost € 25,-. Echter heeft het AWM team genoeg munten van de Jumbo om voor € 10,- per persoon een kaartje te kopen. De snelste manier hiervoor is, zodra je weet dat je mee kan dit aan ons door te geven. Vervolgens verzenden we een e-mail naar je met daarin de kortingscodes. Via deze site kan je dan online met de kortingscodes je kaartje kopen https://dagjeuitactie.nl/uitjes/beekse-bergen . Hoe langer je wacht met doorgeven, hoe minder korting je krijgt op de normale entreeprijs.

Uiteraard mag je via aswemeetwoerden@gmail.com laten weten dat je komt. Aanmelden en afmelden is mogelijk t/m woensdag 3 oktober 2018.

Alvast tot dan!