AS we Meet BBQ 21 juli

In de maand juli heeft AS we Meet als activiteit een barbecue in Woerden. De barbecue staat gepland voor zaterdag 21 juli 2018 en vindt plaats bij AWM deelnemer Martijn. Meld je aan via aswemeetwoerden@gmail.com voor het adres. 

De barbecue start om 18:00 uur. Middels deze link kan je de verschillende barbecuemenu’s inzien: https://www.barbecue.nl/menus/. Je hebt de keuze uit alle menu’s die er staan. Het voorjaarsmenu is niet beschikbaar om te kiezen wanneer wij de barbecue hebben. De prijs van het menu dat je kiest is inclusief: het eten, sauzen, salades, stokbrood, barbecuehuur, porseleinen bord en barbecuemateriaal. Dit hebben wij zo gedaan zodat een ieder kan genieten van de barbecue zonder teveel organisatie.

Het enige dat je zelf mee dient te nemen is je eigen drinken. De barbecuemenu’s worden deze keer namelijk betaald vanuit het AIC Woerden. Er is plek voor maximaal 13 deelnemers.

Je kunt je aanmelden en afmelden tot en met woensdag 18 juli. In de mail of app dien je dan ook door te geven voor welk menu je gaat.

Graag tot dan.