AS we Meet bezoekt Miniworld Rotterdam

Op zaterdag 21 april hebben we als activiteit een bezoek aan Miniworld Rotterdam, van 12:45 uur tot ongeveer 17:00 uur.

We verzamelen om 12:45 uur bij het treinstation van Woerden aan de voorzijde (waar de kiosk is). Vervolgens koopt een ieder zijn treinkaartje als dat nodig is en gaan we met zijn allen met de trein naar treinstation Rotterdam Centraal. Een treinkaartje retour bij de kaartautomaat kost €15,60 met nog €1,- aan kaartautomaat-kosten erbij. Vanaf treinstation Rotterdam Centraal is het 350 meter lopen, dus op loopafstand te bereiken.

Mocht je op eigen vervoer met de auto naar Miniworld Rotterdam willen gaan, vul dan in je navigatiesysteem in: Weena 745 in Rotterdam. Met de volgende link is meer informatie aanwezig over de route en parkeerkosten: http://www.miniworldrotterdam.com/NL_bezoek_praktisch_route.htm#route. Houd er rekening mee dat de groep die met de trein vertrekt rond 13:45 uur aanwezig is bij Miniworld Rotterdam. Eenmaal daar kun je het entreekaartje kopen voor € 11,70.

Ben je lid van de ANWB dan kan je via deze link online een kaartje kopen voor €9,95. https://www.anwb.nl/landvananwb/miniworld-rotterdam (de actie hiervan is geldig tot met 31-12-2018) Let op! Je dient dit kaartje dus vooraf thuis al te kopen. Dit is niet mogelijk daar aan de kassa.

Uiteraard mag je via de mail of app laten weten dat je komt en of je met de groep in Woerden meegaat of op eigen vervoer. aswemeetwoerden@gmail.com