AS we Meet bezoekt Zaanse Schans

Op zaterdag 22 juni gaan we naar het Zaans museum en de Zaanse Schans. De activiteit staat gepland van 10:50 uur tot ongeveer 16:00 uur.

We verzamelen om 10:50 uur bij het station van Woerden aan de voorzijde (waar de kiosk is). Vervolgens koopt een ieder zijn treinkaartje als dat nodig is en gaan we met de trein naar station Zaandijk Zaanse Schans. Een treinkaartje retour bij de kaartautomaat kost €23,- met nog €1,- aan kaartautomaat-kosten erbij. Vanaf het station is het nog 20 minuten lopen naar het Zaans museum. De verwachting is dat we daar rond 12:20 uur aankomen. Er zijn twee deelnemers die beiden drie treinreizigers mogen meenemen met 40% korting.

Mocht je op eigen gelegenheid met de auto naar het Zaans museum willen gaan vul dan in je navigatiesysteem: Schansend 7 in Zaandam in. Er is daar een eigen parkeerterrein, die €10,- per dag kost. Houd er rekening mee dat de groep die met de trein vertrekt rond 12:20 uur aanwezig is.

We zijn van plan om na het bezoeken van het Zaans museum, ook de Zaanse Schans dat er naast ligt te bezoeken. Een entreekaart die voor beide geldig is, is aan de kassa €15,-. Meer informatie over het Zaans museum en de Zaanse Schans kun je vinden op https://zaansmuseum.nl

Uiteraard mag je via de mail aswemeetwoerden@gmail.com laten weten dat je komt en of je met de groep in Woerden meegaat of op eigen vervoer. Aan en afmelden is mogelijk t/m vrijdag 21 juni 2019.

Alvast tot dan!