AS we Meet gaat vliegen

In de maand juni gaat de groep van AS we Meet vliegen in Hilversum en wel op zaterdag 9 juni 2018. Iedereen kan met vlieginstructeur 20 minuten vliegen en zelf het vliegtuig besturen.

 

Als iedereen gearriveerd is bij vliegveld Hilversum aan de Noodweg 49, Hilversum, zal er rond 14.00 uur een gezamenlijke briefing zijn door de vlieginstructeur van vliegschool DWARF die iedereen dan vertelt hoe het vliegen in zijn werk zal gaan. Vervolgens zal elke deelnemer met de vlieginstructeur in het vliegtuig gaan voor 20 minuten.
Het vliegtuig waarin we vliegen is een TMG Touring motorglider SF25. Tijdens het vliegen krijg je continue hulp en instructies bij wat je dient te doen, maar je mag dus wel zelf het vliegtuig besturen. Na 20 minuten gevlogen te hebben is de volgende AWM-deelnemer aan de beurt. Als iedere deelnemer heeft gevlogen zullen we het uitje rond 15:30 uur afsluiten.

Vervoer kan gezamenlijk per auto vanaf Welzijn Woerden (Rembrandtlaan 2, Woerden) om 13:00 uur . Vanaf daar vertrekken we met de auto’s van twee AWM-deelnemers naar vliegveld Hilversum (Noodweg 49, Hilversum). We zijn weer terug rond 16.30 uur.

Mocht je op eigen vervoer naar vliegveld Hilversum willen gaan dan dien je rekening ermee te houden dat de groep die vanuit Woerden vertrekt rond 13:45 uur op het vliegveld is. Voor degene die meereizen met de auto zullen deze rond 16:30 uur weer bij Welzijn Woerden zijn.

De  kosten van het vliegen zelf zijn €54,00 per persoon. Na afloop van het vliegen kan dit bedrag alleen contant afgerekend worden bij de vliegschool.

Vliegen is helaas alleen mogelijk bij helder weer. Op zaterdagochtend 9 juni krijgen wij bericht van de Vliegschool of het vliegen wel of niet door kan gaan. Vervolgens zullen wij dit z.s.m. aan de deelnemers die zich hadden aangemeld doorgeven.

Uiteraard mag je via de mail of app laten weten dat je komt. Aanmelden en afmelden is mogelijk t/m donderdag 31 mei 2018.

Alvast tot dan!