AS we Meet naar Zandvoort

Na diverse meetingen op een vaste locatie, gaan de AS we Meeters op zaterdag 9 juli een  autosportactiviteit in Zandvoort beleven. Ook voor degenen die niet van autosport houden is het leuk om mee te gaan omdat het strand vlakbij is. Aanmelden is noodzakelijk.

De deelnemers verzamelen zich op zaterdag 9 juli om 9.45 uur buiten bij Welzijn Woerden aan de Rembrandtlaan 2 en vertrekken gezamenlijk naar het Circuit Park Zandvoort. waar ze om 11.00 aankomen. Hier gaan de strandgangers en de circuitgangers elk hun eigen kant op. De circuitgangers kunnen twee tot vier races zien en hebben ook mogelijkheid om naar het strand te gaan, dit even in overleg met de groep. Uiterlijk om 17.00 uur is het weer verzamelen bij parkeerterrein CPZ waarna het gezelschap om 18.00 uur weer terug is bij Welzijn Woerden.

AS we Meet is voor volwassenen met autisme met een normale tot hoge intelligentie. Wie tot deze doelgroep behoort en ongeveer tussen de 25 en 55 jaar oud is, is van harte welkom op zaterdag 9 juli mee te gaan, zie Flyer As we Meet 9 juli 2016.

Kosten
De toegang tot het circuit is gratis, voor vervoer vragen we € 5,- per persoon voor brandstof en parkeerkosten voor de bestuurders, te verdelen in overleg.
Verder bepaalt iedereen zelf wat hij of zij aan eten en drinken willen uitgeven.

Aanmelden
Voor deze activiteit van AS we Meet vooraf opgeven verplicht in verband met vervoer. Opgeven kan z.s.m. per mail via aswemeetwoerden@gmail.com of via de groepsapp voor mensen die al op de lijst staan. De organisatie wil graag weten wie er met de auto komt en passagiers kan meenemen.

aswemeet-03