ASS bij Vrouwen – Annelies Spek -Hilversum

Op donderdagavond 5 september om 19.30 (inloop vanaf 19u) organiseert AIC Hilversum samen met Annelies Spek een thema-avond over autisme bij vrouwen.
De avond is bedoeld voor vrouwen met autisme, hun partners en/of naasten, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Er is helaas een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Na inschrijving krijgt u een ontvangstbevestiging, maar pas later een plaatsingsbevestiging. Leden van de NVA hebben als eerste voorrang, daarna particulieren uit Hilversum e.o. en bij voldoende plek professionals.

Info
De kosten bedragen 6 euro per persoon inclusief koffie en thee (graag gepast en contant betalen). Leden van de Nederlandse Vereniging voor Autisme hebben gratis toegang, max 2 personen per lidmaatschap.De avond is bij AIC Hilversum aan de Snelliuslaan 10 Hilversum waar voldoende gratis parkeerplekken beschikbaar zijn.

Annelies Spek
Dr. Annelies Spek is klinisch psycholoog en hoofd van het Autisme Expertisecentrum (diagnostiek en behandeling bij ASS). Ze is gepromoveerd op autismespectrumstoornissen bij volwassenen. Ze geeft regelmatig lezingen en bijscholing over diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Daarnaast is ze voorzitter van de zorgstandaard Autismespectrumstoornissen, consulent bij het CCE en het Pieter Baancentrum en lid redactieraad van De Psycholoog en het Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme.

Wijze van aanmelding
• Stuur email naar: aic.hetgooi@gmail.com
• Zet in het onderwerp van de mail de datum van de thema-avond
• Vermeld uw voor en achternaam, woonplaats
• Vermeld in de mail met hoeveel personen u wilt komen
• Vermeld waarom u geïnteresseerd bent in de lezing
• Vermeld of lid bent van de NVA,
Logo AIC - Autisme Informatie Centrum