Autisme & Arbeid bij AIC Woerden

AIC Woerden organiseert op donderdag 7 februari 2013 een thema-avond over Autisme en Arbeid met drie deskundigen.

Er gaat veel veranderen rondom de Wajongwetgeving. Welke gevolgen heeft dit voor mensen die onder de oude wet vallen, hoe is de nieuwe situatie, welke gevolgen heeft dit voor de Wet werken naar vermogen, de sociale werkvoorziening, de Wet investeren in jongeren. Op 7 februari is er hoogstwaarschijnlijk meer duidelijkheid en daarom hebben we mensen uitgenodigd die daar alles van weten.

Eerste inleider is UWV Arbeidsdeskundige en Re-integratie adviseur mevrouw Vildan Camurlu. Zij zal de wet- en regelgeving nader toelichten en het traject beschrijven. Daarna zal directeur Ivo de Korte van de Sluisgroep (sociale werkvoorziening), het een en ander vertellen over het werken daar en over de aanstaande veranderingen.
Tot besluit vertelt Jobcoach Ronald den Dekker van Frij, Flexwinkel Re-integratie en Jobcoaching over begeleiding en mogelijkheden van mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Het programma van de avond volgt binnenkort.

Met ingang van deze thema-avond is AIC Woerden jammer genoeg genoodzaakt per persoon € 1,- te vragen voor de koffie en thee. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft. NVA-leden hebben daarnaast vrij toegang, niet-leden en hulpverleners betalen € 5,-.