Autisme een leven lang bij Autismecafé

Op woensdag 5 juni is het allerlaatste Autismecafé Nieuwkoop. Het thema is dan: “Autisme een leven lang”. Vier dappere ASS’ ers komen vertellen over hun strubbelingen tijdens hun kinderjaren, pubertijd en adolescentie. Zij geven ons een kijkje in hun wereld en geven ons tips om in iedere fase te kunnen helpen. 

Zoals gebruikelijk start de avond om 19:30 uur,  vanaf 19:15 uur staan de koffie en de thee klaar. Het autismecafé is weer in de Anemonenstraat 25 in Noorden, in het gebouw “de Bun”. We vinden het fijn als je je voor deze avond aanmeldt via de mail: autismecafe nieuwkoop

Na 10 jaar vol passie en enthousiasme dit Autismecafé te hebben georganiseerd is voor ons de tijd gekomen om hiermee te stoppen.  Helaas is het niet gelukt om een nieuw team vrijwilligers te vinden om de organisatie van ons over te nemen. We hebben enorm genoten van alle bezoekers die de afgelopen jaren (hopelijk) met een positieve en erkend gevoel het Autismecafé weer verlieten na een bijeenkomst. We vinden het gezellig om 5 juni, met onze bezoekers, deze periode af te sluiten met een hapje en een drankje. Hierbij is iedereen van harte welkom.