Autisme en Arbeid met drie deskundigen

AIC Woerden organiseert op donderdag 7 februari  een thema-avond over autisme en arbeid en heeft hiervoor drie deskundigen uitgenodigd.

Er gaat veel veranderen in de wetgeving rondom arbeid. De nieuwe situatie heeft gevolgen voor de Wet werken naar vermogen, de sociale werkvoorziening, de Wet investeren in jongeren. Op 7 februari vertellen deskundigen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeid en wat dit voor u of uw kind kan betekenen. Dit zijn UWV Arbeidsdeskundige en Re-integratie adviseur, mevrouw Vildan Camurlu; directeur van de Sluisgroep (sociale werkvoorziening), Ivo Korte en jobcoach van Frij, Flexwinkel Re-integratie en Jobcoaching, Ronald den Dekker.

Zij vertellen voor de pauze over de aanstaande veranderingen in de wetgeving, over wat de rollen en mogelijkheden zijn van de diverse instanties, over te volgen trajecten, begeleiding en mogelijkheden van mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Na de pauze is er een forumdiscussie met deze deskundigen.

Informatie en aanmelden
De avond vindt plaats bij Welzijn Woerden aan de Rembrandtlaan 2 in Woerden.
De inloop is vanaf 19.15 uur met koffie en thee. Hiervoor is AIC Woerden met ingang van dit jaar genoodzaakt € 1,50 per persoon per avond te vragen. Het programma duurt van 19.30 – 22.00 uur.

Aanmelden kan via de kalender van deze website. De toegang is gratis voor NVA-leden. Hiervoor is het nodig bij het veld ‘opmerkingen’ het lidnummer in te vullen (gelijk aan het debiteurennummer: te vinden op de lidmaatschapsfactuur van  NVA). Leden betalen wel
€ 1,50 per persoon voor koffie of thee. Niet-leden en hulpverleners betalen € 7,50- per persoon inclusief koffie of thee. Betalingen te voldoen bij binnenkomst.

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum