Autisme in Het Geheim

In de Autismeweek zullen wij elkaar op donderdag 2 april Wereld Autismedag vanaf 17.00 uur in Het Geheim ontmoeten. Iedereen die dat leuk vindt, krijgt tijdens deze informele bijeenkomst een paar minuten de aandacht.

Wie wil kan iets vertellen over zijn of haar autisme, werk, school, over hoe hij of zij de wereld om zich heen ziet en beleeft. Wie wil kan laten zien hoe mooi hij of zij schildert, kan een gedicht voordragen, muziek laten horen of een ander talent met ons delen.
Ook personen of instellingen kunnen op een ludieke manier misschien hun verhaal kwijt over de hulp die ze bieden, over hun woonvorm of dagbesteding. Wellicht zijn er mensen die over een bijzonder avontuur willen vertellen, die handig tips en trucs voor dagelijks dingen hebben bedacht of die iemand in het zonnetje willen zetten.

Zoals u ziet is er van alles mogelijk en wij willen dat een informele manier doen: staand, of zittend aan een tafel in een kleine groep. De bijdrages mogen een paar minuten duren en dat mag alleen of samen met een of meer anderen. Het enige dat wij vragen is van tevoren een mail te sturen naar aicwoerden@hotmail.nl wanneer u, jij of jullie tijdens deze bijzondere bijeenkomst iets wilt/willen doen, vertellen, zingen of wat dan ook. Dan kunnen wij een goede indeling van de bijeenkomst maken. Wie graag een groot publiek wil, mag dat ook aangeven.

Deze bijeenkomst maken we dus samen elkaar. AIC Woerden zorgt voor de hapjes, u betaalt zelf uw drankje(s) bij Het Geheim van Woerden aan de Havenstraat in Woerden.

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum