Autisme & Vrijetijdsbesteding

AIC Woerden organiseert op donderdag 31 mei een thema-avond over Autisme & Vrijetijdsbesteding. De (zomer)vakantie met veel vrije tijd, en het veelal ontbreken van structuur en regels geeft menig ouder maar ook de kinderen, jongeren en volwassenen met autisme nu al hoofdbrekens. Tijdens deze thema-avond willen wij iedereen inspireren tot een wolk-vrije-vakantie.

Kindercoach Bart van Vliet van Esenco Ccoaching geeft deelnemers een andere kijk op hun vakantie door aan de hand van praktische oefeningen spelenderwijs antwoorden vinden op vragen als: welke wensen hebben we; wat zijn de verwachtingen van de vakantie; waaraan beleven we plezier en hoe zorg je voor praktische kant van de vakantie. Deze avond brengt  nieuwe inzichten en misschien zelfs wel zin in de (zomer)vakantie.

De coach
Bart van Vliet is kindercoach en trainer en deed een schat aan ervaring op tijdens zijn werk en door het volgen van vakgerichte opleidingen waaronder de opleiding tot master NLP. Hij heeft zich toegelegd op intensieve begeleiding van kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 t/m 22 jaar met gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen. Hij begeleidde talloze gezinnen, individuen en groepen binnen de jeugdhulpverlening en het onderwijs.

Programma
De inloop is vanaf 19.15 uur met koffie en thee (gratis). Het programma duurt van 19.45 – 21.30 uur. Daarna is er tot 22.00 uur nog voldoende gelegenheid om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en boeken en folders in te zien.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich opgeven via: de kalender op deze website NVA-leden hebben gratis toegang, niet-leden en hulpverleners betalen € 5,-.