BBQ met AS we Meet 19 augustus

Op zaterdag 19 augustus om 18.00 uur organiseert AS we Meet een barbecue bij Welzijn Woerden aan de Rembrandtlaan 2. 

Om het voor iedereen lekker en gezellig te hebben kun je op www.barbecue.nl van tevoren kiezen uit diverse barbecuemenu’s die op foto’s te zien zijn, zie ook het overzicht hieronder. Bij elk menu staat ook de prijs vermeld die inclusief het eten, sauzen, salades, stokbrood, barbecue, porseleinen bord en barbecue keukenmateriaal is. Het enige dat je nog mee moet nemen is je eigen drinken.

Aanmelden
Uiteraard vinden we het fijn dat je via de mail of app laat weten dat je komt.
Aanmelden en afmelden is mogelijk t/m zondag 13 augustus via aswemeetwoerden@gmail.com of de whatsapp groep.

Betalen
De kosten van je barbecuemenu kun je van tevoren overmaken naar NL35RABO0151763879 op naam van E. van Leeuwen onder vermelding van ‘AWM BBQ’ met je naam en de naam van je menu.

A-Z menu, €11,85
Gemarineerde kipfilet, gemarineerde filetkarbonade(zonder been), gemarineerde kipspies, Mexicaanse barbecueworst en een grillburger.

Vegetarische menu, €13,05
Champignon gevuld met roomkaas 3x, vegetarische grillworst, suikermaïs spies, groenteburger en een verse groentespies.

Augustus menu, €13,15
Verse runderhamburger, kalkoentournedos omwikkeld met ontbijtspek, gemarineerde varkenshaasmedaillons aan spies, gemarineerde speklap en verse boerensaucijs.

Mixed grill menu, €13,70
Gemarineerde kipfilet, gemarineerde filetkarbonade(zonder been), verse runderhamburger, gemarineerde kipspies, gemarineerde halskarbonade en een kalfschipolata worst.

Menu deluxe, €14,05
Gemarineerde varkenshaasmedaillons aan spies, verse runderhamburger, kalkoentournedos omwikkeld met ontbijtspek, gemarineerde kogelbiefstuk en een Italiaanse varkensspies.

Vis menu, €14,70
Gemarineerde zalmfilet, gemarineerde pangasiusfilet, gemarineerde visspies (pangasius, victoriabaars, zalm), visstoofpotje en een bijbehorend aluminium bakje.

Alvast tot dan!