Behoefte aan een brusjesgroep?

Het AIC onderzoekt opnieuw of er binnen de regio kinderen zijn die een broertje of zusje hebben met autisme en er meer over willen weten. Niet alleen over autisme maar ook over je eigen gevoelens en vragen en die willen delen met andere brusjes van jouw leeftijd.

De broertjes & zusjes van kinderen met autisme worden brusjes genoemd. Er zijn jonge brusjes maar ook volwassen brussen die meer willen weten waarom sommige dingen anders gaan. Je zou het voor jezelf beter willen begrijpen. Vragen als ‘moet je voor je broer met autisme zorgen?’, ‘moet je altijd met je zus met autisme rekening houden?’ Soms is er spanning in huis.

Het AIC onderzoekt in hoeverre er behoefte is aan een of meerde bijeenkomsten met brusjes en vraagt brusjes zich te melden, je vragen misschien te stellen en je leeftijd te melden aan team@autismewoerden.nl onder vermelding van ‘Brusjesgroep’.

De vorige keer lagen de leeftijden van de kinderen te ver uiteen (6, 8, 12) om een geschikte groep te vormen en kon niet iedereen op het voorgestelde tijdstip.

We horen graag wie belangstelling heeft, leeftijden van hun kind(eren) en dagdelen waarop een training mogelijk is. Graag mailen naar team@autismewoerden.nl

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum