Belangstelling voor een sociale hulphond?

Johan van der Hart wil een hulphond beschikbaar stellen voor iemand met autisme.
Zijn bericht is als volgt.

Mijn hond krijgt binnenkort puppy’s. Ik wil proberen daar één van ter beschikking te stellen van iemand met autisme. Het ras van deze hond is Barbet. Bijzonder geschikt als sociale hulphond. Zelf heb ik een langdurige achtergrond van autismebegeleider. Ik zou graag dit project willen begeleiden. Zo mogelijk met een hondentrainer. Mijn startpunt zou een enthousiaste en geschikte kandidaat zijn. Voor alle duidelijkheid wil ik wel aangeven dat voor dit project nog wel het een en ander geregeld moet worden o.a. voldoende en gezonde puppy’s en medewerking van de fokker (de intentie is er).

U kunt contact met mij opnemen via mijn mailadres: j.vd.hart@upcmail.nl