Bijeenkomst voor ouders uit gemeente Woerden

Stichting UW Ouderplatform organiseert op 23 mei een interactieve bijeenkomst om met elkaar te leren van ervaringen. Heeft uw kind extra hulp op school of thuis nodig dan krijgt u als ouder met allerlei nieuwe informatie, regels en deskundigen te maken.

Ervaringen van andere ouders geven vaak erkenning en herkenning maar ook nieuwe inzichten in allerlei mogelijkheden. Deze avond praten we met elkaar over ervaringen in een interactief programma en kleine groepjes.

Elke ouder vindt het prettig als het goed gaat met de ontwikkeling van het kind en het goed kan meedoen in de samenleving. Maar dit is niet voor elk kind vanzelfsprekend en dan zijn er allerlei mogelijkheden voor ondersteuning en zorg op school en thuis. Dit kan om kleine hulpvragen gaan maar ook intensieve zorgvragen als een kind een beperking heeft of psychische problemen.

Met elkaar kijken we ook naar positieve en negatieve ervaringen en hoe daarover gemeenten en onderwijs kunnen adviseren.  Het team van UW Ouderplatform staat deze avond ook voor u klaar om vragen te beantwoorden en u te voorzien van de juiste informatie. U kunt aanmelden (is verplicht) via www.uwouderplatform.nl

Bekijk hier de Flyer cursus en bijeenkomst meijuni WRD