Bowlen met AS we Meet op 24 februari

In de maand februari staat bowlen in Utrecht op het programma en wel op voor zaterdag 24 februari  van 13:10 uur tot ongeveer 15:00 uur.


Verzamelen is om 13:10 uur bij het station van Woerden aan de voorzijde (waar de kiosk is). Vervolgens koopt een ieder zijn treinkaartje als dat nodig is en gaan we met met de trein naar station Utrecht Centraal. Een treinkaartje retour bij de kaartautomaat kost €7,20 met nog €1,- aan kaartautomaat-kosten erbij. Vanaf station Utrecht Centraal is Bison Bowling op loopafstand.

Mocht je op eigen vervoer met de auto naar Bison Bowling willen gaan vul dan in je navigatiesysteem: Mariaplaats 13a in Utrecht in. Houd er rekening mee dat de groep die met de trein vertrekt rond 13:45 uur aanwezig is bij de bowlinglocatie.

De prijs per persoon is ongeveer tussen de € 6,00 en de € 8,00. Dit is afhankelijk van hoeveel personen er meedoen. Consumpties bij het bowlen zijn voor eigen rekening. Vooraf betalen voor het uitje is niet nodig. Uiteraard mag je via de mail of app laten weten dat je komt en of je met de groep in Woerden meegaat of op eigen vervoer.