Contactdag PAS 23 maart Utrecht

PAS is een onafhankelijke landelijke vereniging voor en door normaal- tot hoogbegaafde volwassenen (vanaf 18 jaar), met een stoornis in het autisme spectrum. Daarnaast zijn bij PAS mensen actief die zelf geen autisme hebben maar bij autisme betrokken zijn (via hun kinderen/partner/familie of vrienden, of via hun werk als coach, begeleider, hulpverlener, arts, psycholoog). De vereniging PAS organiseert diverse activiteiten voor mensen met autisme, waaronder contactdagen.

De landelijke contactdagen zijn al meer dan 10 jaar populaire activiteiten van onze vereniging. Op contactdagen kunnen volwassenen met een autisme spectrum stoornis (of een vermoeden daarvan) op een gezellige, informele, veilige en ongedwongen manier met elkaar in contact komen. De contactdagen worden diverse keren per jaar gehouden in verschillende plaatsen door heel Nederland. Ze worden bezocht door mensen van allerlei leeftijden variërend van 18 t/m 65+. Zowel vanuit de regio als uit andere delen van het land.

23 maart in Utrecht
Op 23 maart 2019 vindt er weer een PAS Contactdag plaats in Utrecht. Belangstellenden zijn welkom voor een hapje/drankje in Restaurant De Rechtbank, Korte Nieuwstraat 14, 3512 NM Utrecht. Aanmelden en meer informatie over de PAS Contactdag Utrecht op 22 december 2018 zijn te vinden op: Pas Nederland

Lees meer  over de PAS Contactdag Utrecht op zaterdag 23 maart 2019 in 23-03-2019_Utrecht_A4