Cursus Ouderpower

In de Bilt start op donderdagavond 23 februari 2017 de eerste bijeenkomst van de cursus Ouderpower, een cursus vóór en dóór ouders van pubers met gedragsproblemen, zoals ADHD, autisme, ODD.

De cursus wordt georganiseerd door Balans, de landelijke vereniging voor ouders van kinderen met een leer- en/of gedragsstoornis in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Autisme.

De bijeenkomsten van Ouderpower worden geleid door getrainde en ervaringsdeskundige vrijwilligers. Het zijn dus cursusleiders die weten waarover u praat, want zij zijn zelf ook ouder van een kind waarmee het niet altijd even makkelijk gaat. Ook de medecursisten zijn allemaal ouders die worstelen met de vraag hoe je weerbarstige puber toch school kan afmaken. Of hoe het thuis ook een beetje gezellig blijft met een puberend kind.

Op onze website https://balansacademy.nl/cursus/cursus-ouderpower-1  vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden voor de cursus.

Leden van Balans en de NVA krijgen forse korting op de cursusprijs. Misschien een reden om lid te worden van Balans of de NVA?

Voor meer informatie en vragen : ouderpower@balansdigitaal.nl