De diagnose is gesteld….en nu?

Het Autismecafé Nieuwkoop organiseert op dinsdag 22 januari 2013 van 20.00 tot 22.00 uur een bijeenkomst met als thema ‘De diagnose is gesteld … en nu? Wat kan MEE dan voor u betekenen.

De bijeenkomst is voor ouders, begeleiders en andere betrokkenen van kinderen met een vorm van autisme.Wanneer een kind de diagnose autisme of aanverwante autismestoornis krijgt moeten ouders op zoek naar informatie of hulp. MEE kan hierin zowel voor ouders en verzorgers als voor de kinderen met een vorm van autisme veel betekenen met cursussen en begeleiding.

U kunt luisteren naar de ervaringen en tips van Barbera Perton, een deskundige van MEE. Er is ruimte voor eigen inbreng, uitwisselen van ervaringen en vragen. Ook de NVA is deze avond aanwezig voor vragen en informatie.

Het programma is als volgt:    

19.45 uur                            Ontvangst (gratis koffie/thee)
20.00 uur                            Start thema
21.00 uur                            pauze (drankjes tegen kleine vergoeding)
21.15 uur                            vervolg thema
22.00-22.30 uur                  informeel samenzijn

Wij hopen u als gast te mogen ontvangen in ons Autismecafé. De toegang is gratis en neem gerust familie,  vrienden en kennissen mee! We zouden het fijn vinden al u zich van te voren wilt aanmelden autismecafenieuwkoop@hotmail.com.

Het autismecafé vindt plaats in de Bun, Anemonenstraat 25 te Noorden. Er is voldoende parkeergelegenheid bij café De Klinker tegenover de RK Kerk, S.van Capelweg in Noorden (over het bruggetje naar beneden) of op het parkeerterrein bij de COOP.

Contactpersonen voor het Autismecafé in Nieuwkoop zijn Myra Dijkstra  myra@sjndebun.nl en Pauline Pieterse pieterse@hetnet.nl.