De Meiden van Breuren Kidsdag 2.0 – 2 juni 2018

De Meiden van Breuren organiseren een leuke Kidsdag voor alle kinderen van 6 tot en met 16 jaar voor wie het thuis niet altijd vanzelf gaat door ziekte of door psychische problemen van de ouders.

Geïnspireerd door de Kidsclub van het inloophuis ‘Leven met kanker’ organiseerde Stichting De Meiden van Breuren in 2016 de Magische Kidsdag. Een dag waarop kinderen die dagelijks geconfronteerd worden met een ernstig zieke ouder, broer of zus en woonachtig zijn in de Gemeente Woerden onbezorgd konden genieten.

Deze kinderen hebben elke dag opnieuw te maken met angst en onzekerheid maar elk kind verdient het om onbezorgd te zijn, al is het maar voor heel even. Daarom organiseren De Meiden van Breuren speciaal voor hen in 2018 Kidsdag 2.0 op zaterdag 2 juni (6 – 16 jaar). Het belooft opnieuw een gezellige, onvergetelijke en bruisende dag te worden. Voor alle leeftijdsgroepen is er een eigen programma. De kids gaan aan het einde van de dag naar huis met een aandenken en een schat aan fijne herinneringen! Iets waar ze nog heel lang op kunnen teren. Zo blijkt uit de kidservaringen van 2016!

Op de MVB KIDSDAG 2.0 flyer C staat hoe de kids zichzelf of door een ander aangemeld kunnen worden. Maar ook bij Breuren liggen formulieren voor het aanmelden, zie ook: Aanmeldformulier Kidsdag 2.0.
De uiterste aanmelddatum is donderdag 1 maart 2018.
Meer informatie? Neem dan contact op met: Marjo Tuithof 06 36017710 of Bianca Six- Dijkstra 06 22251128 of stuur een email naar info@demeidenvanbreuren.nl

Dankzij een flink aantal Woerdense ondernemers en particuliere donaties, wordt ook Kidsdag 2.0 volledig kosteloos aangeboden. De Meiden van Breuren zijn trots op hun sponsors die telkens weer de MvB initiatieven financieel of met gratis diensten of producten ondersteunen.