Doe mee op 2 april

Zin om iets over jezelf te vertellen, je talent te laten zien, een verhaal te vertellen, een dienst toe te lichten of wat dan ook? Dat kan op 2 april, Wereld Autismedag. AIC Woerden organiseert een bijzondere ontmoeting in Het Geheim van Woerden tussen 17.00 en 20.30 uur.

Deze informele en gezellige bijeenkomst vindt plaats in de autismeweek dat als thema heeft: ‘Autisme is niet te genezen, onbegrip gelukkig wel’. In Woerden zoeken we een positieve benadering. We willen laten zien dat autisme positieve kanten heeft en voelen vooral voor het woordje ‘begrip’ in de slogan. Daarom willen we iedereen de kans geven zichzelf te laten zien of horen. Dat kan gaan over autisme, werk, school, over hoe je de wereld om je heen ziet en beleeft. Wie wil kan laten zien hoe mooi hij of zij schildert, kan een gedicht voordragen, muziek laten horen of een ander talent met ons delen.
Ook personen of instellingen kunnen op een ludieke manier misschien hun verhaal kwijt over de hulp die ze bieden, over hun woonvorm of dagbesteding. Wellicht zijn er mensen die over een bijzonder avontuur willen vertellen, die handig tips en trucs voor dagelijks dingen hebben bedacht of die iemand in het zonnetje willen zetten.

Er is van alles mogelijk en wij willen dat op een informele manier doen: staand, of zittend aan een tafel in een kleine groep. De bijdrages mogen een paar minuten duren en dat mag alleen of samen met een of meer anderen. Het enige dat wij vragen is van tevoren een mail te sturen naar aicwoerden@hotmail.nl wanneer u, jij of jullie tijdens deze bijzondere bijeenkomst iets wilt/willen doen, vertellen, zingen of wat dan ook. Dan kunnen wij een goede indeling van de bijeenkomst maken. Wie graag een groot publiek wil, mag dat ook aangeven.

Deze bijeenkomst maken we dus samen elkaar. AIC Woerden zorgt voor de hapjes, u betaalt zelf uw drankje(s) bij Het Geheim van Woerden aan de Havenstraat in Woerden.

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum   Logo_Autismeweek 2015