Een dagje piloot zijn?

Op zaterdag 26 september 2015 organiseert Stichting Hoogvliegers een mini Hoogvliegersdag op Vliegveld Hilversum. Kinderen tussen de 6 en 17 jaar mogen samen met één volwassen iemand naar keuze een vlucht maken.

Om te mogen deelnemen aan een Hoogvliegersvlucht of -dag dient de deelnemer aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo is de dag bedoeld voor chronische en ernstig zieke kinderen, kinderen met een lichamelijke en verstandelijke beperking, ADHD, autisme of een ander gedragsstoornis. Op de datum van de Hoogvliegersdag is de deelnemer tussen de 6 en 17 jaar en heeft nog nooit eerder gevlogen via de Stichting Hoogvliegers.

Voor onze doelgroep is een speciale code beschikbaar die u moet invullen bij de aanmelding. Doe dat uiterlijk eind augustus, het aantal plaatsen is ongeveer 40.

In bijgaande brief leest u alles over deze dag en in de folder vind u informatie over de stichting. AIC Woerden is niet betrokken bij deze dag, U kunt uw kind zelf aanmelden en bij de betreffende organisatie eventueel extra informatie vragen.

Uitnodiging kinderen HV dag Hilversum 2015
HV folder kinderen

 

Stichting Hoogvliegers