Thema-avond Autismecafé Nieuwkoop: Een ontspannen en positief 2019

Op woensdag 13 maart is het autismecafé dat in januari vanwege de sneeuw niet door kon gaan. Het thema was: Het nieuwe jaar ontspannen en positief beginnen.

Het is het goed om weer eens naar alle positieve kanten van je kind te kunnen kijken. De dames van ‘het complimentenspel’ gaan ons daarvoor handvatten geven. Complimenten zorgen voor een fijn gevoel, bij de gever en de ontvanger. Manon en Daphne leggen ons uit en laten ons ervaren hoe het complimentenspel werkt.

Na de pauze komt Chantal. Zij geeft Yoga en mindfulness aan mensen met ASS en heeft zelf ook een diagnose, waardoor ze goed begrijpt en weet wat mensen met ASS nodig hebben. Zij leert de mensen in haar praktijk hoe ze stress beter leren herkennen en hoe hun lichaam reageert op bepaalde situaties. Zij leert ze technieken om de spanningen die ontstaan weer sneller los te kunnen laten. We beginnen deze positieve en ontspannen avond om 19.30u, vanaf 19.15u staan de koffie en de thee klaar, zie ook de Flyer 13 maart 2019

We beginnen deze positieve en ontspannen avond om 19.30u, vanaf 19.15u staan de koffie en de thee klaar. Het autismecafé is weer in de Anemonenstraat 25 in Noorden, in het gebouw ‘de Bun’.

Na 10 jaar stopt het Autismecafé Nieuwkoop. De organisatoren zijn op zoek naar mensen die het stokje van hen willen overnemen. Hun laatste café zal op woensdag 5 juni zijn met als thema ‘Autisme een leven lang’. Noteer deze datum alvast in uw agenda!