Eerste Soosjaal Junior – 2 november

We starten met een nieuwe jongerensoos en dat is Soosjaal Junior. Bij het huidige Soosjaal is de groep gemiddeld boven de 18 jaar en dat is voor 12-jarigen best lastig om daar naartoe te gaan, hoe welkom ze ook zijn.

Iedereen met een leeftijd tussen de 11/12 en 16/17, is van harte welkom op de eerste Soosjaal Junior op zaterdagavond 2 november bij De Plint in Woerden, waarop we kennis maken met elkaar, spelletjes doen en cupcakes gaan versieren (en opeten of meenemen natuurlijk).

Leonie en Patrick Leiden de avond en vanuit AIC Woerden en Buurtwerk zijn Winny en Inger er om bij te staan maar ook om de ouders (of oma, opa, buurvrouw, andere familie of betrokken persoon) te ontvangen. Die kunnen met elkaar een kopje koffie drinken en dingen uitwisselen.

Dat mag in het begin van de avond of de hele tijd want de ervaring leert dat de jongeren het spannend vinden en daarmee ook prettig dat er iemand is voor het geval ze naar huis zouden willen, maar ook daarin leert de ervaring dat de jongeren het fijn vinden om elkaar te ontmoeten, dat dit vanzelf gaat omdat ze elkaar begrijpen.

Zin om te komen? Een broer(tje), zus(je), vriend of vriendin mag meekomen. Graag aanmelden door een mail te sturen naar soosjaal@gmail.com met daarin de naam en leeftijd van de jongere(n) die kom(t)(en) en een mobile nummer van een ouder of andere betrokkenen.

Soosjaal Junior is een initiatief van Soosjaal en daarmee van AIC Woerden. Buurtwerk (voorheen Jeugd-Punt) ondersteunt het jongerenwerk van AIC Woerden al 5 jaar.

Logo Soosjaal