Fiets mee en ondersteun AIC Woerden

Het AIC heeft zich aangemeld als deelnemer aan de RABO fietstocht op zaterdag 9 juni 2018. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke deelnemer het startnummer van het AIC Woerden, 266.

U kunt starten op 9 juni tussen 9.00 en 14.00 uur bij een van de vijf startpunten: Rabobankkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het Kerkplein in Kockengen.

Iedere deelnemer krijgt een stempelkaart en levert die aan het eind van de rit  met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer op de bankrekening van  AIC Woerden.

Hoe verder u fietst, hoe groter de opbrengst:
12 km = € 7,50;
30 km = € 15,00;
100 km = € 35,00.

Routes door het Groene Hart
Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart, door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. We mogen zelf kiezen welke route we fietsen. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als u geen geoefend fietser bent. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. Het AIC ontvangt dan ook twee keer dit bedrag. Dit jaar is er weer een speciale gezinsroute van 12 kilometer. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te eten.

Fiets ook mee!
Heeft u er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor ons AIC: dat is de Rabo Fietstocht. U doet toch ook mee?

Kijk voor meer informatie op www.rv.rabobank.nl

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum