‘Hoe kom ik rond’ – 24 november – Amersfoort

Samen met Stadsring 51 en het Geldloket houdt AIC Amersfoort een thema-avond rond financiële zaken. Wat te doen als je in de financiële problemen dreigt te komen. Het is op donderdag 24 november van 19.30 tot 22.00 uur in Wijkcentrum Het Klokhuis, Weberstraat 2 in Amersfoort.

Hoe blijf je uit de schulden; Hoe om te gaan met schulden; Welke financiële ondersteuning is waar te krijgen. De lezing wordt gehouden door een medewerker van Stadsring 51 en het Geldloket en een vrijwillige budgetcoach met ervaring met autisme. 

Aan de orde komen de ook de volgende vragen: 

  • Ik kom niet meer rond, waar kan ik hulp krijgen; 
  • Wat kan ik zelf doen om weer zelf grip te krijgen op mijn uitgaven; 
  • Wat kunnen Stadsring 51 en het Geldloket voor mij doen; 
  • Geldcheck033, wat is dat? 
  • Mijn kind wordt 18, hoe regel ik bewind voering of budgetbeheer.

Wanneer:   Donderdag 24 november, 19.30 tot 22.00 uur;
Waar:          Wijkcentrum Het Klokhuis, Weberstraat 2 in Amersfoort;
Voor wie:    Mensen met autisme, ouders en naasten, en professionals;
Kosten:       Toegang is gratis, een bijdrage van bijvoorbeeld 3,- voor koffie en thee wordt op prijs gesteld.  

Aanmelden: via mailadres: aic_amersfoort_aanmeldingen@outlook.com
Let hierbij op het volgende:   

  • Zet in het onderwerp van de mail de datum van de thema-avond;  
  • Vermeld uw voor en achternaam en eventueel organisatie; 
  • Per persoon het mailadres vermelden;