Iets Drinken in Woerden?

Gijs Horvers was onze gast tijdens het zondagmiddag matinee en hij vertelde aan de wieg te staan van Iets Drinken, een landelijke netwerkborrel voor normaal tot hoogbegaafde volwassenen met een vorm van autisme.

Iets Drinken wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers met een vorm van autisme en dat gebeurt in samenwerking met Stichting AsocialeKaart. Iets drinken is op een doordeweekse avond in een gewone kroeg en begint standaard rond 19.15 uur met een activiteitIets Doen, maar meedoen is niet verplicht.

Iets Drinken is al in verschillende regio’s en zou best ook in Woerden georganiseerd kunnen worden als daar behoefte aan is. Voor de organisatie van Iets Drinken in diverse steden in Nederland is de organisatie op zoek naar gezellige, enthousiaste vrijwilligers. Voorwaarden zijn dat je een vorm van autisme hebt, en het vermogen om jezelf als gastheer/vrouw te presenteren voor een groep mensen met autisme.

Heb je interesse? Lees dan eerst deze pagina en neem vervolgens contact met hen op.
Je mag ook eerst bij ons je interesse kenbaar maken via AIC Woerden, dan kunnen we samen kijken of Iets Drinken in Woerden ook mogelijk is.