In memoriam Simone Leushuis

Verdrietig laten wij u weten dat onze lieve en betrokken vrijwilliger Simone Leushuis op zaterdag 14 augustus is overleden.

Ondanks dat Simone wist dat ze ongeneeslijk ziek was, voelde ze zich tot aan de zomervakantie nog nauw betrokken bij ons AIC/Autisme Woerden, zo dacht ze steeds nog mee over toekomstige activiteiten.

Dankzij Simone kon er een gespreksgroep speciaal voor vrouwen met autisme van start gaan: Woman Only, waarmee ze tot op het laatst nog volop contact had. De eerste groep is een hechte groep geworden; de tweede groep stond in de steigers maar is logischerwijs (nog) niet van de grond gekomen.

Ze was bijna vanaf het begin actief bij ons betrokken. Simone was voor ons een van de contactpersonen naar de gemeente toe en richting het Netwerk informele Ondersteuning. Ze had een eigen bureau voor loopbaancoaching en was daarnaast lid van de Participatieraad in Woerden.

We missen een fijn teamlid met een eigen gevoel voor humor, iemand die ons altijd weer even wees op wat haalbaar was. Ze zocht altijd naar mogelijkheden voor mensen met autisme.

Wij denken met veel liefde terug aan Simone.

Rust zacht.

 

Correspondentieadres: Vaartuigenlaan 61, 3448 WL Woerden
team@autismewoerden.nl