Inloopochtend op verzoek

De inloopochtenden van AIC Woerden werden niet of nauwelijks bezocht in de afgelopen periode. Daarom heeft het vrijwilligersteam onlangs besloten de inloop alleen nog op verzoek te houden.

Dat betekent dat wij niet meer standaard de eerste en de derde vrijdag van de maand bij Welzijn Woerden aanwezig zijn. Hebt u vragen, wilt u informatie, een luisterend oor, ervaringen delen, boeken inkijken? Dat kan gewoon. Wij zijn beschikbaar op verzoek en dat hoeft niet alleen op vrijdagochtend. Stuur hiertoe een mail via deze website of naar aicwoerden@hotmail.nl. Vermeld hierin uw gegevens zodat wij u kunnen bellen om op korte termijn een afspraak te maken.

Thema-avonden
Wij hebben gemerkt dat mensen de onderlinge contacten tijdens onze thema-avonden erg waarderen. Deze avonden worden doorgaans goed bezocht. Daarom kiezen wij ervoor ons hierop te richten met drie thema-avonden of soms een middag in het voorjaar en twee in het najaar. De eerste is op 24 september, zie ook het speciale bericht hierover in de nieuwsbrief en op de website.

Logo AIC - Autisme Informatie Centrum