Jongeren lopen mee met De 24 uur van Woerden

De jongerensoos op de laatste vrijdag van deze maand heeft wel een hele speciale invulling: ze lopen met elkaar mee met De 24 uur van Woerden tussen 20.00 en 22.00 uur op vrijdag 25 mei.

Deelname is 10 euro voor de twee goede doelen van De 24 uur van Woerden, het Inloophuis ‘Leven met kanker’ en onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen.

Van vrijdag 25 mei 17.00 uur tot zaterdag 26 mei 17.00 uur is het wijkpark Molenvliet het domein van De 24 uur. 46 teams met gemiddeld 30 tot 70 deelnemers per team lopen 24 uur lang rondjes om de bult en wisselen elkaar ieder uur af. Het idee is dat er van ieder team constant iemand in de baan loopt en het figuurlijke stokje doorgeeft.

Soosjaal loopt met jongeren en de mensen van Buurtwerk 2 uur lang voor het goede doel en drinkt na afloop nog iets bij de tent van het team waarmee ze lopen: Team Voor Elkaar! Doorlopen mag ook want om 22.00 uur start de heldenronde en die is zeer indrukwekkend. Langs het parcours branden alle lampjes in de kaarsenzakken die iedere deelnemer krijgt en kan personaliseren.

Wil je meedoen met de soosjongeren op vrijdagavond of wil je gewoon op een ander moment meelopen? Aanmelden kan nog steeds maar wacht niet te lang. Stuur dan een mail naar teamcaptainvoorelkaar@gmail.com.