Kerstwens voor een ander indienen?

Heeft u ook een wens voor een ander? Een ander die het nodig heeft omdat hij een moeilijke tijd doormaakt. Een ander die het verdient en eens verwend mag worden omdat hij altijd klaar staat voor anderen. Iets speciaals of juist iets heel gewoons omdat dat voor hem/haar niet vanzelfsprekend is.

Met uw wens bevordert u het welzijn van anderen. Daarvoor is de actie Kerstwens Woerden die weer van start is gegaan en de eerste wens is vervuld. Een fiets voor Richard, omdat zijn eigen fiets niet meer gerepareerd kon worden en hij er een moest lenen. Dat hoeft nu niet meer. Dankzij vrijwilligster Gerdi van Elk (die voor Richard een kerstwens indiende) en Arjan Nihot van De Terugwinning (de stichting die fietsen inzamelt en repareert) kreeg Richard weer een eigen fiets.

Op heel veel plaatsen in Harmelen, Kamerik, Woerden en Zegveld vindt u de flyer Kerstwens Woerden. U vult uw wens voor een ander in en laat de flyer achter bij de winkelier / ondernemer / organisatie of deponeert uw wens in een van de zeven inzamelbakken bij de ijsbaan, de Bosrand, de Jumbo-winkels, Emté Harmelen of Ferm Werk. Digitaal indienen kan ook op kerstwenswoerden@gmail.com of via www.kerstwenswoerden.nl. Dat kan tot eind december.