Kom naar Café Soosjaal

Lekker kletsen, chillen, moppen tappen, stoere verhalen vertellen, wat drinken, nootjes knabbelen, kaarten, dobbelen, muziek luisteren of maken, dansen, meezingen. Café Soosjaal is op zaterdagavond 30 november bij de Badkuip in Woerden. Jongerensoos Soosjaal heeft deze keer meer het karakter van een Café, de naam zegt het al Café Soosjaal. Je betaalt alleen de entree van € 2,50 voor de locatie.
De medewerkers zorgen voor nootjes op de bar en verder koop je je eigen drankjes, wanneer je wilt en hoeveel je wilt, net als in een gewoon café.

Café Soosjaal is open van 20.00 tot 23.00 uur en je mag binnen komen en weer weggaan wanneer je wilt, maar de medewerkers vinden het natuurlijk wel erg gezellig als je de hele avond komt. Zij zijn er om je welkom te heten, van drankjes te voorzien, en alles een beetje in de gaten te houden. Als je dat leuk vindt doen ze een spelletje mee, kletsen wat met je aan de bar, en horen hoe het met je gaat, want dat vinden ze ook erg leuk.

Je mag je aanmelden via de kalender op deze website, maar als je zo binnenloopt vinden we dat ook oké. Ook mag je een instrument, spel en eigen muziek meenemen (en draaien). Je kunt alles nalezen in de Flyer jongerensoos Soosjaal 30 november 2013

Graag tot 30 november Logo Soosjaal