Laatste kans aanmelden Martine Delfos

Nog niet aangemeld voor onze thema-avond? Dat kan nog steeds, maar wacht niet te lang meer, er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de lezing van Martine Delfos op donderdagavond 22 november over ‘Rijping’ . 

Martine vertelt ons wat rijping van hersencellen eigenlijk is en waarom dat bij mensen met autisme anders is. Op sommige gebieden rijpen de cellen sneller en op andere vlakken juist langzamer en dat heeft te maken met de regenboog aan leeftijden binnen 1 persoon, waarover ze al eerder heeft gesproken.
Dat concept introduceerde ze zelf: mentale leeftijden. Ze noemt autisme ook wel een spectrum van mentale leeftijden in 1 persoon (MAS1P = Mental Age Spectrum within 1 Person). Iemand met een kalenderleeftijd van 17 jaar kan met betrekking tot hechting 9 maanden zijn, in zijn spelgedrag 3 jaar, op het gebied van wiskunde 25 jaar en met betrekking tot treinen het niveau hebben van een getrainde professional op dat terrein.

Interesse in deze thema-avond? Aanmelden kan nog steeds, stuur vanuit uw eigen e-mailprogramma een mail naar aanmelden@autismewoerden.nl, dat werkt het beste.
In de uitnodiging in Word of PDF treft u alle informatie aan:

Uitnodiging thema avond rijping Martine Delfos Word 
Uitnodiging thema avond rijping Martine Delfos PDF

Het is ook deze keer weer mogelijk vooraf op eigen kosten en gelegenheid een hapje te eten bij De HALL waarvoor u zelf dient te reserveren. Ook daarover is in de uitnodiging de nodige informatie terug te vinden.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmelden@autismewoerden.nl.